RESTAURANT & LOUNGE FLAVOUR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant & Lounge Flavour. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 18:39 Beste roti via thuisbezorgd tot nu toe!!! Ik kwam er alleen achter dat het restaurant niet heel dichtbij was… hij Stond in de file, maar het was het wachten waard Wij gaan nog een keer bestellen
23 sep 2022 om 20:18 Super lekker eten en top service
22 sep 2022 om 21:11 Een van de beste Roti's omgeving DH/Voorburg. Goede smaak en vooral hun sambal is geen pussy shit. Ga hier 100% nog een keer bestellen.
20 sep 2022 om 20:30 De broodjes garnalen, spek en kip waren erg droog en zout. De nasi was ook aan de zoute kant. Het kan een keer een misser zijn maar onze 1e keer bij hun bestellen nodigt niet uit voor een vervolg.
19 sep 2022 om 16:45 Roti kipfilet speciaal was lekker warm en binnen de aangegeven tijd. Van het weekend bestel ik weer!
19 sep 2022 om 16:23 Heerlijk gegeten. En wat een sevice vanuit Leidschendam bezorgen in Zoetermeer. Jullie zijn favoriet
17 sep 2022 om 21:16 Eten erg smaakvol, goede porties. Vrij lange bezorgtijd. Aardige bezorger.
15 sep 2022 om 19:49 Heerlijk eten !!!wat heb ik ervan genoten, En Bedankt voor de sambal en zuurgoed je ziet mij snel terug
14 sep 2022 om 14:41 Ontzettend lekker!! Absoluut het wachten waard.
13 sep 2022 om 20:47 Heerlijk gegeten, erg lekker roti door de combinatie met pompoen zelfs iets zoet! Bezorging was ruim op tijd!
12 sep 2022 om 18:16 Heb 1.55 moeten wachten op bezorging, dat is werkelijk een record! Thuisbezorgd gaf aan 40min. Dus een behoorlijk verschil. Eten was super slecht verpakt, alles zat onder de saoto soep, zakje peper was open gegaan. Een complete ramp helaas!
11 sep 2022 om 17:11 Heerlijk eten en op tijd bezorgd en dat alles zelfs na 23:50 besteld