RESTAURANT & LOUNGE FLAVOUR

RESTAURANT & LOUNGE FLAVOUR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 149 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant & Lounge Flavour. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 23:52 Het was super lekker het eten! En in tijden niet zo lekkere saoto gegeten! Volgende keer bestel ik weer hier En bedankt voor de sambal !
15 mei 2022 om 21:28 Sorry, maar was echt heel erg slecht... Brood oud, kip ketjap meer olie dan ketjap de garnalen waren nog redelijk ok. ik zag later pas dat jullie bezorgen vanuit den haag.. dat duurt natuurlijk veelste lang. Wij wonen in Waddinxveen.
13 mei 2022 om 19:28 nu meerdere bestellingen gedaan en elke keer echt super lekker en op tijd bezorgd en altijd lekker wat zuur en sambal erbij en heel goed warm bij bezorging en behoorlijke porties wij gaan zeker vaker bestellen
12 mei 2022 om 10:11 Eten was erg lekker zeker voor herhaling vatbaar:D
12 mei 2022 om 0:18 Slechte kwaliteit eten - nooit meer bestellen
5 mei 2022 om 17:39 Thank You! It was delicious, we enjoyed it a lot.
4 mei 2022 om 22:23 Was lekker het Eten en warm
3 mei 2022 om 23:57 Eten was waardeloos niet te eten
1 mei 2022 om 21:17 Wat ben ik blij dat jullie ook in Alphen bezorgen. Het eten was HEERLIJK!! Rode kip is the best I have ever had! Service was ook top!!
27 apr 2022 om 18:25 Lekker eten!! Complimenten voor de kok , sambal was wel te pittig voor mij
24 apr 2022 om 23:35 Ik ben de Surinaamse kookkunsten van mijn moeder gewend. Dit komt zeker in de buurt, heerlijk!
24 apr 2022 om 19:38 Vlees verbrand, groente oud, soep zonder smaak